Samsung Galaxy J5 2016
Este cel mai bun telefon pe care l am avut ..Il am de 2 ani si nu mi s-a stricat niciodată.Mi a picat de foarte multe ori si nu mi s-a spart..este foarte rezistent..Are o memorie foarte bună si o viteză uimitoare a netului!
Https://www.emag.ro/......DGHQ1NBBM/
daca vrei un telefon cu bune prestatii si bune caracteristici acesta e ok. eu l-am probat si calitate -pret e considerat telefonul cel mai rentabil la ora actuala.
daca vrei Samsung ca sa arati celor din jur marca, sunt cativa ce ti-au raspuns deja si ti-au sugerat telefoane scumpe cu specificatii tehnice slabe. tu cumpara cel ce consideri ca merita.
unicul Huawei din cele ce ti s-au sugerat insa e un telefon cu 16 gb memorie, slab de tot raportat la ceea ce scot azi fabricantii. Huawei e o marca ce da calitate dar acesta nu merita pentru caracteristici.
Se vede ca tii cu China ca ai si avatar cu anime... Xiaomi are bloatware...
1. Anime-urile sunt din Japonia, iar Coreea de Sud (Samsung) e mai aproape de Japonia decât China.
2. Samsung e și el plin de bloatware, iar Mi A1 este modelul pur de la Xiaomi, cu Android stock nemodificat.
Vad ca eti o persoana ce nu prefera telefoane din china. sau nici din asia. tu ce telefon ai? ce marca e?
Păi și Samsungul de unde vine?
MI A1 are Android One, adică modelul pur, cum s-a spus mai sus.
Ca sa nu ai probleme cu bateria ca sa se descarce prea repede, ti-l recomand pe primul din lista aceasta: https://www.emag.ro/......priceasc/c
Adica pe acesta: https://www.emag.ro/......D0S4VDBBM/
La eMAG, daca nu iti place un produs poti sa il returnezi si sa iei altul.
Https://altex.ro/smartphone-samsung-galaxy-a3-2017-16gb-black/ E tot ce iti poti dori la acest pret. Are Android 7.0,
rezistenta la apa
P9 lite 2017 sau Honor 8 pentru ca are 32 gb memorie
Xiaomi redmi 5 sau 5 plus
Xiaomi Mi A1 (asta e si Android one are si camera duala)
Xiaomi Redmi Note 4X
J5 2016 si 2017 sunt si ele o solutie dar alea nu au rezolutie full hd, in pretul ala trebuiau sa aiba, deci ecranele sunt un pic cam pixelate...