Note 9. E mult mai superior fata de Iphone, si e mai ieftin. Note 9 are bateria mai mare, cel mai bun display la ora actuala, 6 gb ram cu 128 gb stocare interna(iphone incepe de la 64) si 8 gb ram cu 512 stocare interna, poti folosi un card sd, S Pen. Eu am detinut un Note 9 de 128 gb, dar mi-am cumparat versiunea de 512 gb dupa si sunt foarte multumit.
Iphone este bun la camera si la stabilitatea in aplicatii. Atat.
Dar
-este slab la baterie,
-fara posibilitatea unui card de memorie (si ai nevoie pentru ca o poza/video de calitate are foarte multi MB),
-fara posibilitatea de a-l vinde dupa aceea (din pricina contului de iCloud care esti obligat sa il faci);
-scump la reparatii (si sa nu imi zici ca nu o sa-ti cada jos din mana niciodata).
Samsung-ul este si el bun la poze, si poti sa faci mult mai multe decat ai putea face cu un iphone.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9163&idPhone2=9319
Pentru ca ai folosit Android pana acum si nu cred ca esti obisnuit cu Iphone-ul, recomand sa iti iei Note 9
IPhone XS Max categoric, cel putin primesti update de software in fiecare an, pe cand la Samsung abia primesti in plus xs max are un super display, camera si baterie, face id e mult mai avansat decat iris scan la note9, daca e ai putea opta si pentru un iPhone XR.
Am uitat: cele mai multe aplicatii pentru iphone sunt cu bani. Cele de baza sunt gratis. Dar daca vrei sa descarci jocuri, o sa te uiti la telefon sau o sa faci poze cu el daca nu vei avea bani sa le cumperi.
Pe cand pe Android cele mai multe aplicatii sunt gratis.
Am primit deja 4 update-uri la Note 9 in aproximativ o luna jumate.
Lightdark întreabă: