| maphiotul a întrebat:

Salut
La ce foloseste primul cont din setarile telefonului (Samsung account)?
Eu nu am si nu-i simt lipsa.

Răspuns Câştigător
| Vehuiah07 a răspuns:

Cu un cont Samsung, te poți bucura de diverse servicii Samsung fără a fi nevoie să te conectezi de fiecare dată când deschizi o aplicație sau un site.Contul Samsung nu numai că îți oferă acces la aplicații exclusive, cum ar fi SmartThings și Samsung Pay, ci îți permite, de asemenea, să efectuezi copii de rezervă, să restabilești date, să le sincronizezi între mai multe dispozitive și multe altele. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, în cazul în care uiți ID-ul sau parola.

8 răspunsuri:
| Vehuiah07 a răspuns:

Salut.Primul cont din setarile telefonului (smartphone) ajută foarte mult, deoarece fără el nu poți instala aplicațiile oficiale disponibile pentru smartphone-ul tău.

| Wr3nch a răspuns (pentru Vehuiah07):

Boss, el se refera la contul Samsung, nu Google.

| maphiotul explică (pentru Vehuiah07):

Cum nu?
Am o gramada de aplicatii instslate din magazin play

| maphiotul explică (pentru Wr3nch):

Exact.

| Wr3nch a răspuns (pentru maphiotul):

Contul Samsung este un serviciu de abonament integrat gratuit care îți permite să utilizezi serviciile Samsung pe smartphone-uri, tablete, site-uri, televizoare și alte dispozitive. Bucură-te de diverse servicii Samsung prin contul Samsung, fără a fi nevoie să te înregistrezi la fiecare serviciu separat. Contul Samsung nu numai că îți oferă acces la aplicații exclusive, cum ar fi SmartThings și Samsung Pay, ci îți permite, de asemenea, să efectuezi copii de rezervă, să restabilești date, să le sincronizezi între mai multe dispozitive și multe altele.

| maphiotul explică (pentru Wr3nch):

Multumesc la amandoi, mi-ati dat cam acelasi raspuns.
Dar funda merge la vehuiah07, a raspuns cu o fracțiune de secunda inaintea ta laughing

| maphiotul explică (pentru Vehuiah07):

Mersi.

| SmartASS123 a răspuns:

Vai, dar ce naivitate din partea ta să crezi că toate funcțiile și setările din telefonul tău ar trebui să fie pe înțelesul tău. Samsung Account este un serviciu de conturi oferit de Samsung, care îți permite să sincronizezi datele, să protejezi telefonul cu funcții suplimentare de securitate și să beneficiezi de oferte speciale sau beneficii exclusive. Dar dacă tu consideri că ești suficient de priceput și nu ai nevoie de toate aceste funcții, sigur, poți să nu îți creezi un cont și să trăiești în ignoranță.