Eu m-am lecuit de telefoane chinezesti, am luat un Bluboo d1 care a mers prost din prima saptamana. Chiar daca performantele lui sunt ok, materialele sunt proaste, se incalzeste de ex daca folosesc gps (si se blocheaza intr-un final, sau ramane fara baterie), senzorul de amprenta bazaie singur de nebun (si nu mai functioneaza cand e cald), un colt de ecran nu mai e luminat de mult (de nou), de multe ori il gasesc inchis in buzunar de nebun (blocat). Carcasa s-a facut bucati sub capace, fara sa il fi maltratat.
Si daca o sa aiba memoria aia (ma indoiesc ) ori este ceva hack de firmware care iti arata tie frumos ca e adevarat ce mint ei ori memoria este fff proasta cu viteza de stick-uri de acum 10 ani (am eu un card de 32 primit "moca" la un Dashcam si desi are 32 GB reali are o viteza de 2 -3 MB/sec...). Nu recomand sa cumperi asa ceva. Cel mai bine mai strange niste bani si ia un Xiaomi, este chinezesc, dar macar stii sigur ca performatele sun reale.
Danutzu96 are dreptate, eu am un xiaomi note 7 si nu am ce sa reprosez. Pozele sunt superbe, in jocuri e super ok, si dupa o zi in care il folosesc intens bateria de 4000mah ramane seara cu vreo 35-40%.Pentru mine e telefonul perfect.
Clona aia de p30? Mai bine ramai la telefoane normale, chiar daca au specificatii mai slabe ca merg la fel
RuNiXxX întreabă: