anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am luat recent un Allview V1 Viper S, care are memorie de 16gb. Cand ma uit la setari, la aplicatii (de unde se dezinstaleaza aplicatiile ) imi apare : 2, 7 GO liber. De ce atat de putin? Cand ma uit insa la setari, memorie, imi apare ca am 12g liber. Si daca incerc sa instalez o aplicatie de dimensiuni ceva mai mari, imi apare "Eroare la descarcare (911)". Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| KinekT a răspuns:

Si eu am acelasi telefon.Memoria libera a telefonului e de aproape 10 gb(6 gb ocupati de sistem).
La aplicatii apare doar 2 gb memorie libera dar incearca sa instalezi o aplicatie mare (2gb+) si ai sa vezi ca din acei 2 gb care iti arata la aplicatii se vor consuma doar 100 mb, poate nici atat.

4 răspunsuri:
| RazaDS a răspuns (pentru KinekT):

Poti sa imi spui o aplicatie de genu? Ca in momentu in care imi instalez Hearthstone-ul, de exemplu, imi apare pe Google Play: Eroare la descarcare (911). Deci... Da-mi totusi un ex. de aplicatie de peste 2gb... Si inca ceva. Tu ai avut aceeasi problema?

| KinekT a răspuns (pentru RazaDS):

Acea eroare, din cate stiu si eu am avut-o, este din cauza ca ai card SD in telefon.E cam aiurea, scoate cardul din telefon si incearca sa downloadezi din nou o aplicatie, gen fifa/dead trigger2/real racing 3.

| RazaDS a răspuns (pentru KinekT):

Okhappy Chiar acum mi se downloadeaza. Poti sa imi dai un id de messenger sa putem vorbi? Te rog.

| KinekT a răspuns (pentru RazaDS):

Ktm.exiled