| AlinIonut a întrebat:

Salut,mi-am luat un Samsung Galaxy S4, de la EMAG,acum cateva zile si azi i-am facut actualizare,pana acum mergea pe internet perfect,jocurile la fel si tot mergea bine,acum se descarca de pe net mai greu melodiile/aplicatiile,jocurile merg greu pe el, se incarca greu cand vreau sa intru pe net.Ce i pot face?

8 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Ce update ai primtit, daca e 4.3 te asigur ca nu e de la el ci mai degraba un virus sau programe instalate aiurea.
salveaza tot ce ai pe telefon in pc si intra in setari-backup si resetare.

| darrio2007 a răspuns:

Si de ce aveai nevoie de actualizare? Telefonul este nou si avea deja ultima versiune instalata pe el.Da-i o revenire la setarile din fabrica.

| AlinIonut explică (pentru SasNetRomania):

Spune-mi,te rog frumos, toti pasii, nu prea ma pricep.

| AlinIonut explică (pentru darrio2007):

Nu stiu sa i dau.

| darrio2007 a răspuns (pentru AlinIonut):

Intra in Setari. Apoi Confidentialitate.Ai acolo Revenire la setarile din fabrica.Dar se sterge tot ce ai instalat pana acum.

| Doctorfishadi a răspuns:

De multe ori aceste actualizari inseamna doar destabilizarea sistemului android.Eu as face up-date daca este neaparat necesar!

| SasNetRomania a răspuns (pentru AlinIonut):

Salvezi tot ce ai in telefon.
intri in setari cauti backup si resetare sau revenire la setariile din fabrica.

| Krosom a răspuns:

Singurul lucru pe care il poti face este sa resetezi telefonul din fabrica. Pasii:

- Opreste Telefonul
- Tine Simultan Volum +, Power Up si Butonul Home - Asta va insemna ca intri in Recovery Mode
- Acolo, apasa Volum - pana cand ajungi la Wipe Data to Factory Reset.
- Apasa butonul Power Up ca sa alegi asta
- Apoi apasa Volum + pana ajungi la Reboot System Now si apasa Power Up
- Telefonul se va restarta ca si nou.

Nota: Toate aplicatiile si fisierele dupa telefon vor fi sterse. Daca nu merge nici metoda asta inseamna ca este din vina actualizarii, depinde la ce android ai actualizat.