| denisTiky a întrebat:

O parere despre Galaxy a3 2017. L-am cumparat deja, dar sunt curios si de parerile voastre.

4 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

A3 2017, A5 2017 si J5 2017 in momentul de fata sunt unele dintre cele mai comune telefoane, toate sunt ok, doar ca pretul este prea exagerat si cu banii care i-ai dat pe acel tel mai mult ca sigur luai ceva mai bun de la Xiaomi.
La cei 1000 de lei pe care i-ai dat pe acest tel (ca sa nu mai zic ca la 1000 de lei 2GB ram cu 16GB ROM este bataie de joc)iti puteai lua tELEFOANE DE 2 ORI MAI BUNE (la propiu). ADICA UITE-TE doar pe Emag de Xiaomi Redmi Note 4/4X sau Xiaomi MI A1 si o sa vezi ca la pret mai mic ambele sunt de 2 ori mai bune decat ce ai luat tu

| gelu1970 a răspuns:

Ai luat un telefon slab cu un preț ridicat.

| VSC10 a răspuns:

Detin telefonul asta de un an si jumatate si pot spune ca sunt destul de multumit de el. I-am facut toate actualizarile si nu m-am plictisit de el. Merge ok in orice aplicatie, bateria la inceput ma tine si doua zile, acum merge pana la o zi. Pozele sunt chiar ok, pentru un utlizator obisnuit nu ai nevoie de mai mult. Acum am vazut ca pe Emag pretul i-a scazut la 750 de lei. Eu am dat pe el 850 la abonament. teapa, mna. Cu toate astea sunt multumit de el si o sa il mai folosesc cel putin un an de acum inainte. Ai grija cum il folosesti, ia-ti o husa si o folie din sticla. Eu i-am spart spatele saptamana trecuta si ma costa 200 de lei sa il schimb. Utilizare fara evenimente!

| denisTiky explică (pentru Bogdan70001):

Nu imi plac telefoanele xiaomi de nici o culoare, 1. nu cunoaste nici mama naibii marca aia(nu e ineaparat un defect, dar nu suna bine, nu imi place numele, e urat!, e o chestie personala) 2. incarca cu prea mult **** androidul ala, si 3. Sunt doar telefoane urate cu multa reclama la xiaomi pe ele. Bun, ce am spus acum asta e doar simpla mea parere, unora poate le place, dar in cazul meu, nu!

Eu am avut un Honor 5c (de la Huawei) care l-am folosit 2 ani si ceva si sunt plictisit de aspectul meniurilor, de aspectul telefonului, e urattt! Am vrut si eu sa schimb aspectul si sa iau ceva de la Samsung, sa stii ca sunt foarte multumit de el momentan, e din sticla care arata....bestial, merge ok, meniurile, aplicatiile se deschid repede. Pe un telefon nu am nevoie sa ma joc (eu cel putin) pentru ca nu sunt jocurile foarte faine, si cele cat de cat ok te plictisesti de ele intr-un final. Deci un telefon nu este pentru gaming(pentru mine, cel putin) asadar nu ma prea intereseaza ce specificatii are, mai mult spatiul de stocare care ce-i drept e cam putin 16gb dar nu am luat eu telefonul, ci tatal meu care nu se pricepe el la de astea si a luat ce a apucat pe acolo...

Dar sa stii ca sunt extrem de multumit de acest telefon, si nu am nici o problema cu el.