Poate nu, pentru hartuire, înșelăciune, dar o mica gluma, nu multe apeluri la aceleași persoana, uite recent și Justițiarul de Berceni de Youtube are pe live farse la telefon
Da, poti sa primesti o amenda; este farsa pentru tine, dar de fapt e o hartuire stupida si lipsita de umor. Mai poti sa fi dat afara de la serviciul tau de toata jena, pentru ca ai facut asta de la serviciu. Sa injuri nu este o gluma, la asta ai vrut sa ajungi, sa injuri un om cu acoperirea ca faci o farsa. Spera ca pagubasul nu urmareste cazul. Prea mult.
Sa zicem ca eu te-as cunoaste, si as sti din intamplare ca ai luat reteta cronica de la Tei. E cea mai ieftina farmacie, au si servicii online. Daca te sunt si iti spun ''Domnu exprt, maine se face o luna, dozele sunt pe o luna, va aducem si noi maine aceeasi comanda, si platiti curierul 17 lei?'' ''Asta chiar ar fi bine, imi vine greu sa alerg dupa ele, dar am avut si suplimente.'' ''Pai nu sunt bune si suplimentele? Stiti, ca sa valorificati curierul'' ''OK, il astept si in fata blocului'' ''Maine la patru.'' 1. Inseamna ca tu ai fi mai fraier ca mine? 2. Ti se pare amuzant?
f22c10 întreabă: