| haladin58 a întrebat:

Salut, recent mi-am cumpărat un Samsung s21 de la un amanet (e ca nou). El a venit cu o folie de plastic (cred) deja instalată pe el, bănuiesc că este folia din fabrică. Ar trebui să o dau jos și să-mi iau o folie nouă sau pot să o las pe asta deocamdată? Sunt destul de antent cu lucrurile mele deci nu se pune problema de spartul ecranului.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nevoie sa dai folia jos, putand pastra si folosii telefonul asa, ca nu se zgarie.

4 răspunsuri:
| antimasonerie a răspuns:

Mergi la un service de telefonie și întreabă dacă are folia pusa, dacă nu are pui folie și dacă are o lași asa îți pui doar husa.

| blackann a răspuns:

Folia nu se "instaleaza" si cel mai probabil este cea care vine atunci cand cumperi telefonul, care nu este buna, e doar pentru protectia in cutie, dar se va dezlipi super repede. Mai bine iti iei tu una si nu o asculti pe Violetta, ca habar nu are ce vb.

| Andrei0003 a răspuns:

Poți să lași o poză cu folia?

| haladin58 explică (pentru blackann):

Ok, consider că nu era nevoie să pui în lumină faptul că am folosit termenul instalare pentru o folie dar te înşeli aici, pe fostul meu telefon am avut acea folie din fabrică pentru mai bine de 3 ani şi nu s-a dezlipit sau ceva. Bănuiesc că dacă m-aş juca jocuri ca pubg da, s-ar dezlipi dar nu prea folosesc telefonul şi nu mă joc jocuri. Am întrebat dacă este ok pentru că e un telefon nou şi voiam să fiu sigur că nu este vreo problemă dacă o țin pe ecran până îmi iau o folie de sticlă.