| adita90 a întrebat:

Salut,sunt detinatorul unui telefon HTC magic 32A, rog pe cei care se pricep sa ma ajute doresc sa i instalez alt android dar trebui sa i se faca root sa pot avea acces si sa i instalez alt recovery cine ma poate ajuta, si cum pot reusi fundita.

6 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Ai tot ce îţi trebuie pe net, cauţi modelul telefonului tău şi urmezi instrucţiunile să îi faci root, noi nu avem cum să îţi explicăm mai mult din ce e acolo că nu avem telefonul tău în mână. Încearcă şi pe xda-developers, root-ul e uşor, ai grijă când pui altă versiune de android să nu uiţi şi de kernel (e platforma linux) că altfel nu va merge. Nu te băga la aşa ceva dacă nu înţelegi, poţi să îi faci root că aşa va merge mai bine.

| adita90 explică (pentru Evolution):

Ai un id de mess? eu nu am linux nu stiu sa folosesc linux folosesc windows 8

| Evolution a răspuns (pentru adita90):

Platforma android e facuta de cei de la linux, nu are nici-o legatura cu softul din pc, eu vorbesc de softul din calculator. Android-ul e imaginea softului, iar kernelul este softul, e ca si cum ai instala windows xp cu o tema noua dar tot windows xp ai.

Am inteles dar nu ma descur ai in id de mess sa vorbim mai multe

| Evolution a răspuns (pentru adita90):

Nu stau pe mess si nu am timp, scuze, eu doar ti-am zis ce trebuie sa faci.

Da dar ma poti ajuta cu un program sau un tutorial ceva? eui am incercat de multe ori si cand conectez tel in faceboot ni il mai gaseste si daca scriu adb device iar nu il gaseste