| Jamango58 a întrebat:

Salut!
Sunt jucător de PUBG Mobile și deseori mi se încălzește telefonul.
Pe spatele telefonului am folie de silicon. Dacă știe cineva, poate acea folie cauza întreținerea unei temperaturi mari?
Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PUBG Mobile este un joc foarte solicitant și asta face să încălzească foarte tare telefonul. În oricare joc se poate încălzii telefonul, chiar și când urmărești un film online. Partea proastă că bateria se va deteriora mai repede și poți arde placa de bază. Pentru PUBG este recomandat un telefon cu memoria RAM mare ( spre ex. pentru telefon de buget ar fi ok un Huawei Nova 5T - dacă nu mă înșel are 6 GB RAM). Din cauza procesorului prea încălzit poate apărea LAG-ul în joc și performanta scade. Din această cauză te poate scoate afară din joc sau telefonul să se reseteze singur.

3 răspunsuri:
| Jamango58 explică (pentru anonim_4396):

Telefonul pe care-l folosesc este Samsung Galaxy A71 (tot 6GB RAM). Nu am probleme mari cu lag-ul, iar jocul și telefonul nu s-au resetat niciodată.
Mă interesează dacă din cauza foliei se poate produce o temperatură mai mare decât fără.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jamango58):

Scuze pentru întârziere. Am fost ocupat cu munca și abia azi am văzut email. Folia sau husa NU are nici o treabă cu încălzirea CPU. Dacă temperatura CPU este una critică (adică, să frigă atât de tare încât să nu il poți ține în mână; peste 60°C) atunci poate fi și o problemă din fabrică. În rest trebuie să știi că noile telefoane au fost concepute pentru a rezista și la temperaturi mai înalte. Spre ex. eu am. Huawei, iar în jocul menționat de tine am adus CPU și la 58°C. Asta în perioada verii când afară era cald. Trebuie să știi că temperatura CPU poate să difere și în funcție de temperatura din încăpere. Iarna spre ex. CPU nu sare de 52°C. De asemena, ce am mai sesizat în joc ca PUBG : încălzirea se produce și când folosești grafici înalte în joc ( de la HD in sus). Pe LOW dacă joci, telefonul va fi mai rece pentru că solicita puține resurse. De asemenea și rezoluția telefonului contează.
Rezoluția : FHD, FHD+. Când mă jucam PUBG și CODM schimbam rezoluția ecranului din din FHD+ în FHD. Acum am dezinstalat ambele, am alte principii. Însă îți zic doar ca idee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo! În joc încearcă să setezi o grafică moderată. Știu că e fain să joci pe grafica maximă ( dacă telefonul permite), însă făcând asta faci să distrugi telefonul și în maxim 6 luni îți vei lua altul. Știu ce vorbesc, am prieteni care într-un joc ca PUBG au schimbat două sau trei telefoane în decurs de 1 an. Și telefoane scumpe.