Daca iti iei S4 acum o sa plangi. Jocuri gen Hearthstone si PUBG Mobile se sacadeaza maxim Doar nu crezi ca telefoanele sunt ''gratis'' pentru ca is bune de ceva in 2019 (faptul ca vobesti, dai mesaje si retele sociale e ceva de baza). Dar ca sa rapsund pe subiect nu E 5 euro fara tv deci o sa mai platesti si TVA care probabil mai e un euro in plus.
Da, telefonul te va costa 5 euro pe luna, dar trebuie sa faci abonament de minim 14 euro, pe 2 ani.
La final, poti calcula cat te va costa telefonul pana cand se termina contractul.
Cat de fomisti sa fie astia de la Telekom sa iti dea un S4 la abonament de 14 euro sau cat e? S4?
Eu sunt pe Telekom de foarte multi ani si ma suna periodic cate o tanti sa imi prezinte niste oferte senzationale ca sa trec pe abonament dar am studiat si chiar nu merita sa iti faci abonament la ei. Gaseste si tu alta modalitate sa iti iei un telefon, cere cuiva sau fa rate. Si mai ales S4 care cred ca second hand a ajuns sa fie aproape gratis. De fapt nici nu cred ca se mai fabrica. Sau ai vrut sa scrii altceva?
J4, da, la el.ma refeream, autocoretoru...
iwannabefree întreabă: