anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am citit undeva ca multi de plang de bateria slaba a iphone-ului iar cei de la Apple spuneau ca vor lansa ei un upgrade pentru mentinerea bateriei.
Vreau sa stiu daca chiar ajuta la ceva acel upgrade sau este efectul placebo happy Si inca ceva se gasesc astfel de upgrade-uri si pentru smartphone-uri android? big grin

5 răspunsuri:
| Soryn2244 a răspuns:

De cand am iphone niciodata nu mam plans de baterie dar pentru android nu va fi nimic androidu e prea banal si comun nu este un sistem premium ca ios

| iAMVi a răspuns (pentru Soryn2244):

Ce iphone ai ca mi se pare ca 4 sau 4s era cel in cauza big grin

| Soryn2244 a răspuns (pentru iAMVi):

4S si nu m-am plans niciodata bine asta-i punctul meu de vedere si crede-ma il folosesc zi de zi internet pe cartela wi-fi vorbesc cam cate 2-3 ore in fiecare zi net pana la 5 ore muzica felme din cand in cand jocuri programe stil driver pentru pc si pentru textura si seara pe la 11 inca mai am 30 % dar cum am mai spus este parerea mea nu trebuie sa influenteze cu nimic

| iAMVi a răspuns (pentru Soryn2244):

4S-ul era cel in cauza cum ca cica ar avea bateria mai slaba decat 4 dar daca tu esti multumit n-am ce zice...Dar ma intreb ce se intampla daca-i mai bagi si upgrade-ul de la Apple cat o sa te tina bateria? laughing

| Soryn2244 a răspuns:

Upgrade de la Apple pe un telefon android nu se poate orice malsoft ai folosi tot nu se poate si eu am ultima versiune soft si acu astept lansarea la 7.0.1 pe 15 septembrie happy