| dannyelutzu1_6199 a întrebat:

Am nevoie urgent de un sfat, acum de 2 ore am gasit o geanta in care erau: un iphone 4s si un iphone 5 o tableta de la Samsung 10.1 si un portofel cu bani(1300 euro), sunt in Italia momentan si peste 3 saptamani vin in Romania, intrebare e: cum fac sa nu fie gasite nici unul din telefoane de politie sau proprietar au cod de protectie amandoua, tableta nu, de predare nici nu discut nici nu ma gandesc deoarece si eu de 2 luni mi-am pierdut telefonul cu niste bani(galaxy ace hugo boss) si pe nimeni nu i-a durut.repede dau funda!

10 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Auzi tu mai bine le-ai preda la politie.
Da in Italia asta este ceva normal. Odata, numai coborinduma din avion, pac - 300 de euro pe jos am gasit!

Dar oricum mai bine ai preda inapoi.

| Anonymous1995 a răspuns:

De obicei iphonele au o optiune: "gasire iphone" si sunt gasite daca le-ai pierdut, eu zic sa vorbesti cu ala, sa te intelegi cu el, si o sa-ti lase si tie niste bani big grin

| georgyanna22 a răspuns:

In Italia nu e ca in Romania e lege acolo fata ca la noi Tara nimanui. daca nu le predai s-ar putea sa nu te mai intorci in 3 saptamani in Romania. Faci cum crezi eu zic ca e mai bine sa predai

| dannyelutzu1_6199 explică (pentru Anonymous1995):

Nooo nici nu ma gandesc... daca nu imi zice nimeni cum sa fac sa nu fie gasite sparg telefoanele(ma distrez putin)..si raman cu banii si tableta + geanta(de la Gucci), da-i in m*rtii lor de italieni ca toti is unu ca si altu, tomberoane umblatoare.

| dannyelutzu1_6199 explică (pentru georgyanna22):

Nu predau nimic, is prea fericit ca mi-am recuperat si eu inzecit ce am pierdut, pai cum am mai zic, cine mai sparge ca mine 2 iphonelaughing

| cryyysss a răspuns (pentru dannyelutzu1_6199):

Preda bani si geanta si iphonul, ca te leaga astia! treaba ta, daca esti atat de "destept" incat sa crezi ca nu te gasesc aia, dar sa stii ca au o alta mentalitate italieni si mai ales cum nu prea suporta romani, s-ar putea sa iti dea o pedeapsa prea mare (cativa ani de puscarie) rolling on the floor

| ashleyX a răspuns:

Iti spun sincer ca cunosc pe cineva care a gasit un telefon pe o banca era un Samsung galaxy s3, nu a vrut sa il predea politiei (nici nu discuta de asta) a spus ca el la gasit deci e al lui. dar nici nu a avut timp sa se bucure de el pentru ca l-a scapat de la balcon. Eu zic ca daca o sa le predai o sa fi rasplatit nu stiu de cine dar cu siguranta o sa fi, fa ceea ce e bine si nu te bucura de ele caci tu te bucuri de necazul altuia si dupa cum vad sti cum este sentimentul... nu e corect ce faci. dar e decizia ta daca tu asa consideri ca e mai bine... sa stii ca e alegerea ta. Si in legatura cu intrebarea ta sa stii ca iphonul are sistem gps de gasire si eu am un ipod si m-a anuntat ca are acest sistem. asa ca ai grija ca cu astea nu e de jucat.

Răspuns utilizator avertizat
| dannyelutzu1_6199 explică (pentru ashleyX):

Stai linistit s-a rezolvat problema, amandoua iphon-uri au fost resoftate de un expert in domeniu, si pentru siguranta o sa le folosesc numai in Romania. P.S nu mai sunt cavalereli calare in ziua de azi si nici Vlad Tepes!

| dannyelutzu1_6199 explică (pentru deundecumpar):

Mai dromaderule salbatic,mai da o "fuga" pana la scoala,de la sala de internet unde stai si spargi seminte cu prietenii tai "smecheri",mai ai mult de lins,pana ai sa faci ceea ce fac eu! Taci,ca nici macar nu sti de ce sunt eu aici,nu te-ai intrebat, ca poate te reprezint pe tine si jegul tau de tara, care e invadata de dobitoci ca tine, fara putina jena, din cauza ta si a celor ca tine sa ajuns aici.Salutari de la Milano.