| Zuzumilk26 a întrebat:

Am o intrebare. Azi noapte pe la 11 am pus telefonul pe noptieră cu 58% si cand m-am trezit acum la 8:30 am vrut să îl aprind si nu se aprindea. L-am pus la încărcat si avea 0%. Oare de ce s-a descărcat asa mult peste noapte?
Nu mi s-a mai întâmplat niciodată.
P.S. Am un Samsung Galaxy S9 Plus.

9 răspunsuri:
| Bia2007 a răspuns:

Probabil nu ai conectat incarcatorul bine, stai calm, mi s-a întâmplatlaughing)

Bula
| Bula a răspuns:

Probabil n-ai oprit vreo aplicatie folosita si a functionat in continuare in background.
E suficient sa lasi Youtube in functiune, cu redare automata sau orice alt player, joc sau chiar si camera telefonului. Aceste aplicatii (si nu numai) consuma curent mult si daca nu sunt "in fata", vizibile.
Deci: opreste toate aplicatiile ce nu le mai folosesti, iar bateria va tine incarcat mult mai mult.

| Zuzumilk26 explică (pentru Bula):

Nu am lăsat nici o aplicatie in background.

| Eduarddddddd130 a răspuns:

Daca ai avut aplicatii in background, ele folosesc inca niste componente ale telefonului(baterie; procesor, etc)

Bula
| Bula a răspuns (pentru Zuzumilk26):

In acest caz, ori n-ai citit bine incarcarea aseara, ori telefonul tau isi face "Harakiri".

Ce ii ala harakiri?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Zuzumilk26):

Cauta pe Google! tongue

Ok. big grin

| Bizon95 a răspuns (pentru Zuzumilk26):

Harakiri sau Seppuku este sinuciderea rituala la samuraii japonezi, nu vreau sa iti spun in ce consta (adica, cum se face), dar daca vrei sa aflii mai multe...
https://en.wikipedia.org/wiki/Seppuku
https://ro.wikipedia.org/wiki/Seppuku

in general termenul e folosit ca idee de sinucidere, sau de facut misto:
"Foaie Verde, canta cucu
hai sa ne facem Seppuku" big grin

cat despre raspunsul la intrebarea ta, in afara de auto-updates pe google play, mai exista aplicatii pe care le apuca update-ul si care, daca sunt destul de mari, pot sa consume procesor in draci si deci sa se descarce bateria... eu m-am lovit de asta, neasteptat la Duolinguo Plus pe care l-a apucat update-ul la off-line languages, aveam vreo 5 si mi-a mancat 70% din baterie in cateva ore, cand imi era lumea mai draga