Salut nu e nici de la mufa si nici o "minune" din google play nu iti rezolva problema. Ce ai tu se datoreaza faptului ca esti cam prin ultimele cicluri de incarcari si descarcari ale bateriei mai exact e batrana si s-a camd dus din proprietatile ei. Si in 1650 de mAh cat are bateria ta au fugit cativa... datorita vechimii ei un alt lucru ar mai fi daca l-ai folosit in timp ce era la incarcat i-ai stricat bateria. E genul de problema care nu iti mai rezolva nici un soft si nici o aplicatie. Singura solutie e sa inlocuiesti bateria atunci cand se incarca greu iti da semne ca nu mai vrea sa mai primeasca curent asa cum iti primea mai de mult si ca se descarca repede e firesc. Bateria ta e dusa incearca sa o schimbi nu e o avere undeva in 35-40 de lei Funda?
Eu zic sa iti descarci aplicatile Clean Master si Battery Doctor eu asa am facut si acum nu se descarca asa de repede
E posibil sa fie bateria iar cand il incarci s-ar putea sa fie de la mufa crede-ma mi s-a imtamplat
Dar al meu il am de 1 luna asa mi-a facut pana acum.Din primele zile si nu prea stau pe el il tin mai mult ce sa fac