| Diaconu_Mădălin_2000 a întrebat:

am si eu o problema cu un Huawei y511.
Totul a inceput de la o eroare foarte stresanta aparuta pe ecran " Process.android.acore has stopped'. Am urmat cativa pasi de pe net si am sters agenda. Nu imi mai facea sta, dar in schimb nu mai puteam sa sun sau sa adaug vreun contact ( doar sa raspund ) asa ca i-am dat Hard Reset, ei bine de atunci a inceput totul, dupa ce i-am dat reset, imi aparea iarasi aceea eroare, Mi se blocheaza si se stinge singur, nu mai pot instala aplicatii pe el, i-am mai dat reset, cred ca de vreo 20 de ori, si la fel, insa dupa 20 de reseturi acum nu imi mai citeste nici cardul, zice ca nu este suprotat de telefon, are 2 Gb. ( card pe care l-am mai avut in el si desigur mergea ) VA ROG FRUMOS SPUNETI-MI SI MIE CE POT SA II FAC SAU CE PROBLEMA ARE ( INAFARA SA MA DUC CU EL LA SERVICE ) Dau funda

Răspuns Câştigător
| FlorinCiokan a răspuns:

Nu ii da Hard Reset!
Dai resetare la setarile din fabrica din setari!
Si dupa aceea instaleaza un Launcher. Google Now sau Nova Launcher si dupa aceea instaleaza Clean Master. Dai la fisiere inutile, astepti si dupa dai elimina fisiere. Daca faci tot ce am zis ar trebui sa nu mai ai probleme ( Asta daca softul nu e de vina ) Bafta.

2 răspunsuri:
| Diaconu_Mădălin_2000 explică (pentru FlorinCiokan):

Iti multumesc, merge, dar tot nu imi citeste cardul!

| FlorinCiokan a răspuns (pentru Diaconu_Mădălin_2000):

Posibil sa fie card-ul de vina. Incearca cu altul.