Nu e chiar atat de necunoscut, Intr-adevar e "chinezarie" insa nu l-am luat eu, l-am primit de la fratemi-u si vreau sa il repar.
Ești sigur că îl poți/te poate considera frate?
Hmm, amuzant.
Nu de alta dar... doar o glumă sa fie de să nu îți ia fratele ceva mai puțin calitativ... zic și eu.
Nu am zis ca mi l-a luat mie, l-a avut el, l-a spart, si-a luat altul si i-ai eu l-am luat de la el sa il repar, deoarece eu am o caramida de telefon, nu ma deranjeaza ca e un brand mai putin cunoscut cat timp e mai bun decat ce am eu, plus ca nu e ceva prost in care sa bag multi bani, la pretul unui display de genu nu ma deranjeaza sa il repar, chiar si daca mi-as lua altul dupa.
Pai indiferent de ecran telefonul tau tot va reda doar HD cu aceeasi rezolutie pe care ai avut-o si cand l-ai cumpart, pentru ca tu poti sa ai ecran de 4K, daca placa ta de baza poate duce doar HD, doar HD va duce
Ok, deci nu conteaza pe care il aleg din cele douo?
Nu,tu tot HD o sa vezi atat timp cat atat duce placa ta de baza.Nu uita de fundita daca te-am ajutat
Acum nu-s responsabil daca tu ti-ai luat un ecran gresit eu ti-am zis logica
Ok, ok am iteles ca tot hd o sa vada, insa tu te-ai focusat fix pe intrebarea mea, nu ai mai luat in calcul ca e doar un display pe un telefon.
Am pus intrebarea pentru cineva care se pricepe sa imi raspunda la intrebarea: E bun un display x pe un telefon x? Chiar daca as fi avut un Samsung caruia imi trebuia un display, aceeasi problema as fi avut-o si aceeasi intrebare as fi pus.