Nu e chiar atat de necunoscut, Intr-adevar e "chinezarie" insa nu l-am luat eu, l-am primit de la fratemi-u si vreau sa il repar.
Pai indiferent de ecran telefonul tau tot va reda doar HD cu aceeasi rezolutie pe care ai avut-o si cand l-ai cumpart, pentru ca tu poti sa ai ecran de 4K, daca placa ta de baza poate duce doar HD, doar HD va duce
Nu,tu tot HD o sa vezi atat timp cat atat duce placa ta de baza.Nu uita de fundita daca te-am ajutat
Acum nu-s responsabil daca tu ti-ai luat un ecran gresit eu ti-am zis logica
Nu de alta dar... doar o glumă sa fie de să nu îți ia fratele ceva mai puțin calitativ... zic și eu.
Nu am zis ca mi l-a luat mie, l-a avut el, l-a spart, si-a luat altul si i-ai eu l-am luat de la el sa il repar, deoarece eu am o caramida de telefon, nu ma deranjeaza ca e un brand mai putin cunoscut cat timp e mai bun decat ce am eu, plus ca nu e ceva prost in care sa bag multi bani, la pretul unui display de genu nu ma deranjeaza sa il repar, chiar si daca mi-as lua altul dupa.
Ok, ok am iteles ca tot hd o sa vada, insa tu te-ai focusat fix pe intrebarea mea, nu ai mai luat in calcul ca e doar un display pe un telefon.
Am pus intrebarea pentru cineva care se pricepe sa imi raspunda la intrebarea: E bun un display x pe un telefon x? Chiar daca as fi avut un Samsung caruia imi trebuia un display, aceeasi problema as fi avut-o si aceeasi intrebare as fi pus.