In primul rand din cate stiu eu adio garantie daca l ai root at. probabil sa busit softul sau s a virusat. Nu ai ce sa ii faci de unul singur.
Dar daca este virusat nu cred ca are voie sa faca asa. iar daca softul ar fi busit ( ca am mai patit asta cu un custom rom) trebuie sa il recunoasca pc
E defectiune tehnica nu poti sa bagi mana fara sa stii solutia si nici aparatura necesara n-o detii pentru a repara. Nu e complicat sa ii zici tatalui sa mearga cu tine pana la e-mag cu masina daca are si asa ti-l repara daca mai e in garantie.
Tocmai asta este problema. ca garantia nu este oferita de eMAG, ci de o firma care lucreaza in paralel cu eMAG si ofera garantie. singurul sediu al firmei este la Bucuresti si se numeste World Comm. am facut rost de mail, le-am dat unul, dar nu au raspuns. probabil nu se lucreaza duminica la ei.
Ai bonul de unde ai cumparat produsul si poti merge sa le zici ca ei trebuie sa-l trimita la reparat, poti sa-i minti zicandu-le ca ai luat legatura cu cei care il repara si ti-au zis sa mergi cu bonul si produsul defect de unde l-ai cumparat adica E-mag.
gooldenn întreabă: