E defectiune tehnica nu poti sa bagi mana fara sa stii solutia si nici aparatura necesara n-o detii pentru a repara. Nu e complicat sa ii zici tatalui sa mearga cu tine pana la e-mag cu masina daca are si asa ti-l repara daca mai e in garantie.
In primul rand din cate stiu eu adio garantie daca l ai root at. probabil sa busit softul sau s a virusat. Nu ai ce sa ii faci de unul singur.
Tocmai asta este problema. ca garantia nu este oferita de eMAG, ci de o firma care lucreaza in paralel cu eMAG si ofera garantie. singurul sediu al firmei este la Bucuresti si se numeste World Comm. am facut rost de mail, le-am dat unul, dar nu au raspuns. probabil nu se lucreaza duminica la ei.
Dar daca este virusat nu cred ca are voie sa faca asa. iar daca softul ar fi busit ( ca am mai patit asta cu un custom rom) trebuie sa il recunoasca pc
Ai bonul de unde ai cumparat produsul si poti merge sa le zici ca ei trebuie sa-l trimita la reparat, poti sa-i minti zicandu-le ca ai luat legatura cu cei care il repara si ti-au zis sa mergi cu bonul si produsul defect de unde l-ai cumparat adica E-mag.
gooldenn întreabă: