| MattteoAbz1111 a întrebat:

Salut TPU! Am un Galaxy note 9 care trebuie reparat (are display ul și baterie defecte) dar nu stiu exact cat costa, acum 1 an când am vrut să-l repar era vreo 1300 lei cu totul, dar m-am luat cu alte chestii și am uitat Sa-l mai fac, acum cat o costa, are idee cineva? happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil tot atat. Aproape la toate telefoanele displayul costa mai mult decat telefonul second hand

| nicu991 a răspuns:

In general costul unui display e aproximativ jumătate din suma totală a dispozitivului. Daca mai pui si manopera, (nu stiu cât costă) iei alt telefon in banii ăia nou si la aproape aceleasi performanțe.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu prea merită sa il repari, cumperi unul nou, si pe ăsta il vinzi pentru piese pe olx la sume modice evident, 100 lei ca nu dă ni meni pe el 500 lei.

| MattteoAbz1111 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stiu, dar am pe el niste conversații și poze care îmi trebuiesc, D-asta vreau sa-l repar

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MattteoAbz1111):

Conversatiile si pozele mergi cu telefonul la cei care repara si roaga i sa le scoata pe stik usb, sa ai la tine un stick usb, ca ei au posibilitate sa le scoata chiar daca ecranul nu se mai deschide.