Daca vei cumpara ecran original, normal ca se va vedea intocmai ca si cel din fabrica. Oricum daca iti cumperi nou, ar trebui sa iti iei si o folie mai buna, totusi un ecran costa cam 200-300 de lei, din cate stiu cu tot cu touchscreen ajunge cam la 400 de lei.
Nu iti schimba display-ul, schimba doar touchscreen-ul, nu iti face probleme, display-ul ramane, acela zgariat este touchscreen-ul.
Am gasit cateva site-uri, dar din pacate touchscreen-ul costa foarte mult( 350 ron), adica 30 % din pretul telefonului ca nou, eu iti recomand sa mai astepti cateva luni pana mai scad preturile. din cate am inteles este doar o mica zgarietura care nu ii afecteaza functionalitatea, daca gasesti un touchscreen mai ieftin, garantez ca nu este original. te anunt daca vad un pret bun.
Nu este o zgarietura chiar asa mare, oricum mai astept ca nu se merita sa dau bani pe un ecran ca are o zgarietura de numa vreo 4-5 cm aproximativ, mai astept ca poate mi se zgarie iar si cabd are mte zgarieturi atunci o sa il schimb si nu afecteaza telefonul ca este doar o zgaritura mica si fina care se vede mai tare la lumina. Oricum multumesc.