| Ambrosie_Daniel_1997 a întrebat:

am un Samsung galaxy s1 cumparat din magazin acum 1 an jumatate iar de 3 saptamani nu mai citeste nici un fel de cartela sim, se poate face ceva fara service? Va multumesc happy

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Curata contactele cu ceva foarte moale. Fara sa apesi tare.Acolo unde introduci cartela. Daca tot nu functioneaza iti recomand un service.

| mihai69 a răspuns (pentru darrio2007):

Da... poate zgârie sau îndoaie ceva pe-acolo și pierde și garanția.
Ideea în sine nu e rea, dar nu la un aparat care încă mai are garanție!

| darrio2007 a răspuns (pentru mihai69):

Ai dreptate in privinta asta.Dar cei de la magazin il vor trimite la service si el va sta fara telefon 1-2 saptamani. Daca problema lui nu tine de acele contacte.

| mihai69 a răspuns (pentru darrio2007):

Există service Samsung într-o oră. Chiar eu am apelat la ei și își fac treaba! Dacă problema e mai gravă, oferă telefon la schimb, până-l repară pe-al tău.

| darrio2007 a răspuns (pentru mihai69):

Ai dreptate cu telefonul la schimb.Am reparat si eu telefonul, fiind in garantie, dar daca nu le spuneam sa-mi dea alt telefon, ei nu imi dadeau.Mi-au dat un jaf de telefon cu sina.Stateam doua saptamani fara telefon.

| mihai69 a răspuns:

Nu; din păcate, asta e treabă de service. Dacă telefonul are doar un an jumate, mai e încă în garanție, așa că e gratis reparația.

| IForgotMyNameAgain a răspuns:

La fel a patit si o prietena. Dar din pacate nu ai ce sa ii faci. Oricum, nu costa mult.

| MBcocos a răspuns:

Du-te la Orange sau altceva si spune-le ca doresti sati restabilesti cartela sim sau cumparati alta mai usor si mai repede

| Ambrosie_Daniel_1997 explică:

Pai am dat telefonul la un service autorizat Samsung, si tampitii aia de acolo mi-au spus ca ma costa 150 de lei, bine am dat banii, dupa 3 saptamani ma suna si imi spun: Nu v-am putut repara telefonul o.O sad nu stiu unde sa-l duc nu prea as vrea sa renunt la el m-am cam atasat de el laughing chiar as vrea sa fac ceva cu el.