Da.Curata contactele cu ceva foarte moale. Fara sa apesi tare.Acolo unde introduci cartela. Daca tot nu functioneaza iti recomand un service.
Nu; din păcate, asta e treabă de service. Dacă telefonul are doar un an jumate, mai e încă în garanție, așa că e gratis reparația.
La fel a patit si o prietena. Dar din pacate nu ai ce sa ii faci. Oricum, nu costa mult.
Da... poate zgârie sau îndoaie ceva pe-acolo și pierde și garanția.
Ideea în sine nu e rea, dar nu la un aparat care încă mai are garanție!
Du-te la Orange sau altceva si spune-le ca doresti sati restabilesti cartela sim sau cumparati alta mai usor si mai repede
Ai dreptate in privinta asta.Dar cei de la magazin il vor trimite la service si el va sta fara telefon 1-2 saptamani. Daca problema lui nu tine de acele contacte.
Există service Samsung într-o oră. Chiar eu am apelat la ei și își fac treaba! Dacă problema e mai gravă, oferă telefon la schimb, până-l repară pe-al tău.
Ai dreptate cu telefonul la schimb.Am reparat si eu telefonul, fiind in garantie, dar daca nu le spuneam sa-mi dea alt telefon, ei nu imi dadeau.Mi-au dat un jaf de telefon cu sina.Stateam doua saptamani fara telefon.
Pai am dat telefonul la un service autorizat Samsung, si tampitii aia de acolo mi-au spus ca ma costa 150 de lei, bine am dat banii, dupa 3 saptamani ma suna si imi spun: Nu v-am putut repara telefonul o.O nu stiu unde sa-l duc nu prea as vrea sa renunt la el m-am cam atasat de el chiar as vrea sa fac ceva cu el.