Atunci e cam naspa, ai o problema tampita!
de ce tampita, pentru ca daca te duci cu el la garantie raspunsul va fi "telefonul nu are nici o problema", trebuie sa ai o solutie de masurare, exacta, sau...
ASTA E PERICULOS
sa strici cu buna stiinta telefonul, fara sa lasi urme, si apoi sa ai un motiv de garantie, e periculos pentru ca eu de exemplu nu stiu asa o solutie, chestia e ca nu poti sa il spargi sau ceva asemanator ca altfel nu se mai incadreaza in garantie
pentru cei carora li se pare incorect ce spun eu, va spun: cei de la garantie cred ca au placerea sadica sa nu rezolve nimic, la cate magarii am vazut de gen merg de 3 ori cu aceeasi problema si de fiecare data imi spune ca au reparat-o!
1. "in special in casa" adica el acasa la el si tu acasa la tine? daca da, EVIDENT CA SEMNALUL E DIFERIT
0. aveti acelasi abonament la aceeasi firma? de ex. eu DETEST Orange pentru ca mint cu nerusinare cica nu as avea semnal la tara, dar cand prind vorbesc 2h fara nici o problema, si de fapt ei nu aveau destule linii, si mai ales trateaza foarte diferit clientii in functie de abonament, am stat 1h la serviciul clienti si dupa 1h s-a deconnectat automat convorbirea pentru ca aveam abonament de 3eu, iar seful meu care avea abonament de 70eu a stat... 23 de secunde pana i-a raspuns cineva
2. aveti exact acelasi telefon? exista o tona de modele S8, pentru diverse natii
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-8161.php
versiunea exacta a telefonului se gaseste in setari/despre telefon
sub poza telefonului e review, si apoi "all versions"... eu de ex. am S8+ dual, 128G storage, 6G ram, si l-am luat cu o reducere f. mare, insa e facut pentru China, si e putin diferit de restul (alt nume la procesor si placa video, daca il resetez trebuie sa bajbai sa ii schimb limba, pentru ca pleaca in chineza, etc.) si cu toate ca sunt super multumit de el, totusi sunt oameni care nu ma aud bine la telefon, si STIU ca e din retea, nu din telefon (insa cum abonamentul ma costa 8lei pe luna, ce pretentii pot sa am)
mai pe scurt, daca aveti acelasi telefon, acelasi abonament, la acelasi provider si sunteti amandoi in acelasi loc, si el are semnal si tu nu, atunci poti sa te ingrijorezi, insa daca tu ai Digi si el Vodafone, iar el sta la casa iar tu la etajul 1 dintr-un bloc cu 10 etaje si ai blocuri de 10 etaje in toate directiile, atunci... NU
Da, telefoanele sunt acelasi model, SM-G950F, iar cartrla este de la acelasi operator, am incercat sa schimbam cartele dar nici-un rezultat si da, in acelasi loc. Faza e ca el il are luat de la Cel.ro, iar eu de la un centru Samsung, aman2 sunt facute in China. Ma gandesc ca ar putea fi datorita software-ului.