| UnuCuSapca a întrebat:

as vrea sa-mi iau un iphone 6 refubished. Nu am mai avut niciodată un produs Apple si as vrea sa stiu cum este. Înainte am avut un Microsoft de -500lei si tot ce vreau este sa aibă Youtube si Fb ca aplicării si sa meargă decent. Btw cat de semnificative sunt lipsa unui spot de card de memorie si carcasa/baterie detasabila

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

In 2018 slabe sanse sa gasesti telefoane cu display mai mic la 700-850 lei, adica acum asa se poarta...Dar decat sa-ti iei un iPhone 6/6S la 1.000-1.300 lei si sa fie de 3 ori mai prost ca unul din cele prezentate eu zic ca mai bine la 750 lei si display putin mai mare.
Plus ca Xiaomi are ca un mare avantaj OS-ul ...vine cu MIUI 10 bazat pe Android 8.1 (daca nu sti MIUI este cea mai bun Custom ROM fiind optimizat si foarte bine, dar are si un aspect mult peste alte ROM-uri de top precum Samsung Experience, EMUI si multe altele).Si sa nu mai zic ca Xiaomi iti ofera o libertate de necrezut cand vine vorba de flashing, daca pana si pe Form-ul lor gasesti tutoriale despre cum sa faci ROOT ba chiar se publica si Custom ROM-uri pentru multe telefoane Xiaomi si moderatorii ba chiar ii felicita pe autori.IN 15 minute daca esti la inceput ai si schimat ROM-ul la un Xiaomi si ii faci si root.PE CAND ALTE TELEFOANE DE TOP precum Samsung sau HUawei nici nu vor sa auda de asa ceva, ba chiar Samsung iti si BLOCHEAZA acces-ul la asta.
CA UN REZUMAT Xiaomi cand vine vorba de software este lider, cand vine vorba de raprt pret-calitate este lider si multe altele

8 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

IPhone 6 in 2018 este un rahat de telefon si in MARE numai cocalarii il cumpara acum, in 2018 ca sa se dea mare ca vai are si el un iPhone

| UnuCuSapca explică (pentru Bogdan70001):

Pai si tu ce recomanzi? Vreau niste pareri tongue

| Bogdan70001 a răspuns (pentru UnuCuSapca):

Zi-mi in ce pret si eu iti dau telefoane cu cel mai bun raport pret-calitate.Dar in primul rand evita iPhone-urile pentru ca platesti prea mult pentru un telefon care nu merita, adica daca imi pui tu mie ca de ex. un iPhone X isi merita toti cei 1. 000E insemna ca tu si telefoanele sunteti paralei

| Doja a răspuns:

La Apple ai urmatoarele probleme:
1) tot ce faci e prin ecosistemul lor
2) sistemul de operare mananca cam 4-5 gb. In cazul in care faci greseala colosala de a-ti lua ceva cu 16gb ramai cu 10 gb folosibili. Ai aplicatii /jocuri de 2-3 gb, poze care mananca f mult, etc. deci e nefolosibil. Acum renteaza sa iti iei ceva de la 128gb in sus.
3) Se practica incetinirea din software. Adica telefoanele de generatie mai veche sunt incetinite voit de sistemul de operare pentru a te motiva sa cumperi ceva nou.

Avantajul este ca nu poate fi decriptat deocamdata. deci daca vrei securitatea datelor un iphone este o varianta buna.

Price range pana intr-un 850 lei. Ma gândeam la un tel refubished pentru ca e mai ieftin, cum ar fi pe ebay sunt Samsung s6 la 160$ aproximativ, eu cam asa as vrea.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru UnuCuSapca):

La 850?! A pai am 2 telefoane la pretul asta care sunt mult peste altele la 1.200 - 1.300 lei
1. Xiaomi Redmi 5 Plus
2. Xiaomi Redmi S2
Chestia este ca sunt cam la acelasi pret, aspectul seamana, dar sunt unele lucruri pe care Redmi 5 Plus le are si S2 nu si viceversa, ar trebui sa le compari tu sa vezi ce iti trebuie mai mult
SAAAAAAAAU daca tot vrei un telefon mai ieftin de pe eBay poti sa cauti OnePlus 3T, dar ala este mult mai bun si decat Redmi 5 Plus si decat S2 (care sunt telefoane extraordinare in pretul lor), dar cam treci de 850 lei cu 200 poate 300 lei...

Ceva cu un display mai mic? happy Telefoanele sunt geniale, si am gasit si variantele cu mai mut ram si memorie interna la 700 lei Ms mult

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Forum-ul* raport*