Salut nu ar avea de ce sa afecteze bateria!
Verifica output de la noul incarcator si output de la cel vechi si vezi daca e mare diferenta intre cele 2 daca sunt la fel inseamna ca incarcatorul "qualcomm 3.0" este de fapt un incarcator normal!
Cu acelasi cablu? Ti s-a mai explicat de o mie de ori cu incarcatul pe aici. Stai breh chill...
Cel original are 5V si 2A si cel quick charge 3.0 are 5V si 3A
Incearca cu alt cablu usb si vezi daca este vreo diferenta
si descarca aplicatia ampere de pe magazin play si testeaza vezi care ar fi mai bun!
Incarcatorul nu a venit cu cablul lui? Si cablul determina viteza de incarcare.
Inseamna ca nu e la fel de bun ca cel original, cel mai bine e incarcator cu cablu original, ca acestea nu rezista cativa ani cat merge telefonul e alta treaba. Dar nu are ce sa iti strice la baterie sau la telefon, si apoi 15 minute nici nu e mare diferenta... am vazut cazuri cand timpul de incarcare s-a dublat cu un incarcator ieftin si chinezesc fata de cel original.
Aa pai in cazul asta sa nu-ti faci mari sperante ca v-a tine mult pentru ca in cel mai rau caz au componente ieftine in ele se incing si face poc! eu am unul de pe aliexpress unul cu 3 intrari usb 2 normale de 2.1a si unul de "fast charge"dar cand bag mufa usb pe acel usb fast charge la vreo ora deja se incinge si miroase putin a ars! dar inca nu s-a dus
Am comandat de la firma OLAF care era in top. Are 42017 de comenzi.
#Aliexpress RON 8.00 45%OFF | 3A Quick Charge 3.0 USB Charger EU Wall Mobile Phone Charger Adapter for iPhone X MAX 7 8 QC3.0 Fast Charging for Samsung Xiaomi
https://a.aliexpress.com/_sWzB0n
Il incarca mai incet, deoarece amperajul difera (posibil sa aiba un amperaj mai mic), ceea ce va creste durata de incarcare. Nu-ti va afecta bateria, deoarece incarcarea standard a telefoanelor este de 5V constant.
Singurul lucru observabil va fi incarcarea mai lenta.