Eu as alege Sony Xperia Z, este o firma buna, calitatea materialelor este foarte buna, performant si destul de rezistent, Samsung Galaxy Note 2... nu mi-as cumpara deoarece. prefer sa tin in mana un telefon nu o "tigla", las cumpara doar daca as avea de lucrat un proiect. ceva. in rest nu. Iphone 4s. pff. mai bine nu. Deci iti recomand Sony Xperia Z.
Samsung Galaxy Note 2... Personal, mie îmi place design-ul şi e pe gustul meu. Bine acum ce să zic, gusturile nu se discută...
O zi bună!
Sony xperia Z sau Samsung, nu compara astea 2 cu iphone 4s ca iphone-ul este prea low la performante pentru a se compara cu celelalte 2, daca iti plac astea mari ia-ti note 2 daca nu ia-ti xperia!
Da,dar la Xperia ma deranjeaza ca n-are ecran Super Amoled.
Atunci ia-ti note 2! sau iti poti lua galaxy s3 sau S2 ca doar sunt telefoane bune, totusi. note 2 e cam mare, totusi iti spun ca daca iti iei un telefon de asta mare pune-i folie pe ecran si tine-l in husa de silicon tot timpul ca atunci cand il scapi pe jos sa nu il lasi acolo de tot [ sa nu ti se sparga displayul] mai bine dai acum 30 de lei decat sa dai mai tarziu cateva sute!
ursuroz2 întreabă:
Fcsb_Dragos_2000 întreabă: