| User257 a întrebat:

Salut TPU. Ce rețea mobilă să aleg, care este cea mai bună din România la acoperire, care are internet nelimitat, minute, SMS? La cartela vreau să mă portez din rețeaua Telekom că am făcut sesizări in legătură cu acoperirea slabă și de 3 ani nu s-a rezolvat problema,să se aleagă praful de aceasta companie, să intre în faliment total, va rog să nu îmi dați raport că am vorbit frumos și civilizat. Care este cea mai bună variantă să mă portez intr-o rețea mobilă din România sau din străinătate? Vreau sa precizez că unde am problema este o zona rurală izolată, vă rog frumos sa îmi răspundeți civilizat că m-am saturat de persoane care vorbesc necivilizat. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

7 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Vodafone nu merge acolo?

| User257 explică (pentru UnchiulRamiz):

Merge dar vreau sa știu care este mai bun calitate pret acoperire internet nelimitat

| User257 explică (pentru User257):

Vreau sa merg la sigur suport relații cu clienții, acoperire, viteza, reputație, că nu vreau sa dau bani degeaba, vreau calitate preț premium

| User252426 a răspuns:

Digi, optim nelimitat cu 2 euro dar să ai și posibilitate de 5g unde o fi 5g. Eu în LTE am prins pe digi 125 Mbps

Bula
| Bula a răspuns:

In zonele cu acoperire slaba (intre dealuri sau chiar munti) ai 2 posibilitati:
1. Intrebi consatenii, care retea foosesc si cum le merge telefonul /internetul.
2. Folosesti un sistem cu antena exterioara
In principiu, cei de la Digi au pachetul cel mai rezonabil (abonamentul "Nelimitat" are apeluri telefonice nelimitate in tara si spre tarile UE, precum si 50Gb internet, la pret de maxim 5 euro).
Daca ai semnal de la Digi, atunci merita sa te portezi la ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil asa ceva!
Nu poti avea internet nelimitat daca ai cartela, ca se termina acei $2 sau 5 cat ai tu caretkla si gata, s-a terminat internetul.
la acrtea totul este mai scump, atat covorbirile cat si internetul, in 2 zile termini banii d epe acretla si nu mai poti avea acces la intenet sau telefon.

Internet nelimitat poti avea numai pe contract!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu cu Orange am avut semnal in multe zone în care Vodafone și Digi nu mergeau.