Eu as recomanda Huawei p20 pro. Are un coleg si mi-a zis ca face poze noaptea, ca ziua. Huawei-urile sunt telefoane foarte bune, la preturi mai pe buzunarul tuturor. Cat despre Samsung si iphone, sunt telefoane bune, dar de fițe
Cel mai bun telefon de pe piata, mai ales la camera e GOOGLE PIXEL 2. Telefonul are stock Android si il face sa se miste excelent. Are support de upgrade_uri ani buni, acum cea mai noua versiune care poate rula pe el e Android 9.0 pie. Se merita banii daca vrei sa il cumperi, dar mai poti astepta 3 sapt ca apare PIXEL 3
Eu folosesc IPhone si sunt foarte mulțumită, iar iubitul meu are Microsoft si e si mai mulțumit decat mine? in special la camera si eu sunt mai mulțumită de telefonul lui decat al meu
Incearca niste telefoane noi. Iar daca nu iti permiti, incearca sa iei cel mai nou telefon care ti-l poti permite. Cele noi au camera mai performanta...
Eu recomand Huawei P20 Pro dar dacă nu ai destui bani e destul de bun și P20 Lite care costă în jur de 1400 de lei. P20 Lite are cameră de 16Mp pe față și 16+2 pe spate. Uită-te aici pentru specificații complete: https://m.emag.ro/......D5V1PFBBM/