| VikingBoss1995 a întrebat:

Ce smartphone este cel mai bun la toate capitolele inclusiv la camera?
As vrea sa stiu!

10 răspunsuri:
| ArmywCode a răspuns:

Cele mai noi, s9, iphone x si restul sub ele.

| Luciana2000 a răspuns:

Incearca niste telefoane noi. Iar daca nu iti permiti, incearca sa iei cel mai nou telefon care ti-l poti permite. Cele noi au camera mai performanta...

| ionut5563782aabc a răspuns:

Pe Android Samsung note 9, iar pe ios iphone xs

| VikingBoss1995 explică (pentru ArmywCode):

Poate iphone Xs Max

suntserios
| suntserios a răspuns:

Huawei P20 Pro

| AlexDanielC a răspuns:

Eu recomand Huawei P20 Pro dar dacă nu ai destui bani e destul de bun și P20 Lite care costă în jur de 1400 de lei. P20 Lite are cameră de 16Mp pe față și 16+2 pe spate. Uită-te aici pentru specificații complete: https://m.emag.ro/......D5V1PFBBM/

| Cleo96 a răspuns:

Eu folosesc IPhone si sunt foarte mulțumită, iar iubitul meu are Microsoft si e si mai mulțumit decat mine? in special la camera si eu sunt mai mulțumită de telefonul lui decat al meu

| VikingBoss1995 explică (pentru Cleo96):

Multumesc tuturor!

| elcosmin a răspuns:

Eu as recomanda Huawei p20 pro. Are un coleg si mi-a zis ca face poze noaptea, ca ziua. Huawei-urile sunt telefoane foarte bune, la preturi mai pe buzunarul tuturor. Cat despre Samsung si iphone, sunt telefoane bune, dar de fițe

| Robert150103 a răspuns:

Cel mai bun telefon de pe piata, mai ales la camera e GOOGLE PIXEL 2. Telefonul are stock Android si il face sa se miste excelent. Are support de upgrade_uri ani buni, acum cea mai noua versiune care poate rula pe el e Android 9.0 pie. Se merita banii daca vrei sa il cumperi, dar mai poti astepta 3 sapt ca apare PIXEL 3