| Kindal38 a întrebat:

Cum actualizez telefonul cu versiunea 5.0? Dau sa-l actualizez dar spune ca nu au fost gasite actualizari. Are un aspect foarte prost.

5 răspunsuri:
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Presupun ca te referi la Android 5.0 ..Problema este ca telefonul tau este vechi si nu s-o mai facut actualizare la 5.0 pentru el. Avand in vedere ca unele telefoane sunt astazi la 10.0, cred telefonul tau a primit deja ultima actualizare disponibila. Daca esti multumit de el poti sa il folosesti in continuare si daca nu mai bine cumparati ceva mai nou.

| sierra1 a răspuns:

Mai păstrează-ți funda. Ce tel ai?

| Kindal38 explică (pentru sierra1):

Zic de fratele meu. Note 3

| sierra1 a răspuns:

Se pare că al tău e " upgradable to 4.4.2 (KitKat)". deci nu și 5

| Bizon95 a răspuns:

Https://www.sammobile.com/firmwares/search/note%203/
m-am uitat pe cateva si am gasit ca are update la 5.1.1
deci TREBUIE sa gasesti modelul exact (settings/about phone)
acum, ai 3 posibilitati

1. cea oficiala, instalezi Samsung switch pe calculator si connectezi telefonul cu cablu la calculator
acum, din pacate, am avut experienta neplacuta cu chestia asta, am un S4 care cu Android 5 NU gasea nici un update, insa cu Android 5 pus de pe sammobile gasea update si facea un update mic (fara sa schimbe deloc versiunea)

2. instalezi cu odin manual de pe sammobile, ultima versiune 5.1.1... CITESTE de 5 ori inainte de a softa odata, eventual faci cum am facut eu, dupa ce pui firmware cu odin il bagi si in Samsung switch, vezi daca vede un update, iar ala e oficial, daca vede, chiar e recomandat

3. nici una de mai sus, la un telefon asa de vechi e POSIBIL ca update sa fie facut doar ca sa mearga greu, sa se incinga si sa se consume bateria repede (producatorii fac asta ca sa te forteze sa renunti la telefonul vechi si sa iti iei unul nou)
asa ca eu pe S4 al meu am pus LineAge OS... bazat pe Android 7, dar MUUUUUULT MAI PUTIN INCARCAT, e adevarat ca trebuie sa pun aplicatii cu alt market decat google play (folosesc acmarket lite) dar chiar merge MULT MAI BINE telefonul