As alege S8, deoarece pot sa imi utilizez toate castile cu el si nu trebuie sa car un adaptor cu mine.
Slaut! In primul rand, si iphone 7, si galaxy s8 au fost o mare dezamăgire. Cu alte cuvinte, galaxy s7 edge din multe aspecte e mai bun decat iphone dar si ca s8.
Galaxy s8 are o baterie de doar 3000mAh( s7 edge are o baterie de 3600mAh) si iphonul are o baterie de doar 1960mAh!
Resolutia de la s8 nu e deloc rea, avand 1440 x 2960 si iphonul are doar 750 x 1334
S8 are o memorie ram de 4GB, memoria telefonului este de 64GB, dsr iphonul are o memorie ram de doar 2GB si memorie internala de 32/128/256GB.
Multi zic ca camera de la s7 edge este mai buna de cat s8 si au dreptate pentru ca am avut amandoua telefoanele si chiar asa este. S8 si iphone 7 au o camera de 12 MP.
O chestie care ma surprins la iphone este ca are stereo speakers la iphone 7 si s8 nu are.
Parerea mea este ca amandoua telefoanele nu sunt asa de bune, chiar daca s8 este mai bun. Daca vrei un telefon mai ieftin si bun, poti sa iti cumperi un s7 edge care are o baterie de 3600mAh, 12MP(si cum am zis e mai buna camera), 4GB ram si memorie internala 32/64/128 GB, si tot asa.
Sau ceva mai scump o alegere buna ar fi galaxy s9 plus. Are o camera tot de 12MP, 6GB ram si memorie internala de 64/128/256 GB, baterie de 3500mAh etc
Sper ca ma fost folositoare!
Daca ai si alte intrebari, contacteaza-ma
BigSmoke e soră-mea. Eu stau o gramada pe TPU si cand vad o intrebare despre telefoane, i-o trimit ei. Ca ii plac telefoanele si se pricepe. Are 13 ani
Eu as alege Galaxy S8.De ce? Bateria ține mai mult, design-ul este mult mai placut decat la Iphone chiar daca sticla de pe spate este alunecoasa si risti sa iti cada jos, camerele sunt asemanatoare, performanta mai înaltă la S8.
Anonim9876456 întreabă: