Citeste mai bine.
Vino în magazinele Orange chiar și cu un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.
Sursa:https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/
Bai flacau, nu te-am jignit nu ma jigni.Nu da raspunsuri aiurea numai de dragul de a le da.
Bai flacau sa-i spui lu tac-tu. Invata sa te adresezi corect oamenilor. Bai este o particula folosita de mitocani. Eu dau un raspuns, tu dai unul. El il alege pe cel mai bun. Fiecare are dreptul la o opinie. Nici macar atat nu intelegi ca nu-mi poti impune mie ce sa fac? Si, nu-mi da mie raspunsuri cand nu te-am intrebat nimic. Ce este asa de greu de priceput sau ai probleme cu "computerul"?
Nu va mai certati, deci pana la urma poate sa imi scada din pret daca nu e functional? intreg este, are display-ul spart si lipseste un pin la baterie, si difuzorul e dezlipit de la locul lui
Nu-ti scade. Vrei sa repet ca nu conteaza daca este functional sau nu? Iti scade 10 euro la achizitionarea unui telefon nou.Eu am luat telefon asta vara.Si am dat un telefon defect pe care ii dadusem unuia 5 lei.
Deci, eu vreau sa imi cumpar un j5 la abonament, si la buy back vreau sa dau un telefon stricat, nici carcasa numai e perfecta, are niste crapaturi in colturi, la achizitionarea lui j5 imi scade 10 euro? da sau nu, ca ma induce in eroare site-ul.
Ai o obsesie cu telefonul asta! E greu sa te duci la un magazin Orange cu telefonul si sa vezi singur(a)? Ei nu le iau ca sa le repare. Oricum reducerea este cam 45-50 de lei.Asa ca, la cat vei da pe j5, reducerea este putin importanta.
anonim_4396 întreabă:
acnee95 întreabă: