Si eu am primit foarye multe dar unele mi-am dat seama de la ce le primesc. Atunci cand mã loghez cu SNAPCHAT si uit parola cer sa imi trimita un mesaj pe numarul meu de telefon...dar dupa ce iti trimit mesajul te si suna...
Insa celelalte apeluri nu stiu nici eu de unde le primesc
Acum m-a sunat si pe mine numarul asta, sa mi zici si mie daca afli de ce ne suna , eu cartela de la digi, o fi ceva de la astia?
Nu raspunde!
Cumva ti-ai dat numarul de telefon pe internet, pe vreun site sau la vreo inregistrare si acum esti sunt de diverse tari care fac marketing sua vanzari, unii doar pretind ca fac...dar de sunat tot suna, ca sa se vada pe lista cate-au apelat.
Sfatul meu este sa nu raspunzi la aceste apeluri si sa blochezi numarele respective, unul cate unul.
Eu am patit la fel...si pana nu i-am blocat unul cate unul, nu ma lasau in pace.
Si eu am primit un apel de la un numar de genu foare asemanator azi 00 994 881122049, daca afli motivu da si mie un reply
E foarte posibil sa fie o tentativa de frauda telefonica. Mare grija sa nu sunati inapoi chiar daca vi se pare voua ca aveti destinatia inclusa in abonamente. De obicei sunt numere suprataxate.