Poate fii un amic care vrea sa faca misto de tine si a dat numarul tau la ciudati a rada aia de tine, ori ai intrat tu pe diverse website-uri si aceia erau scammeri, acum sunandu-te sa-ti ofere cine stie ce deal, ca sa te prinda.
Numere de Romania sau ce?
daca sunt de Ro da un search pe google, vezi poate un call center ceva
Sunt numere de Romania am cautat pe google dar nu am gasit nimic
Daca sunt nr de Ro poti raspunde ca mare lucru nu are ce sa se intample
Scrie pe Google "cine sună" urmat de numărul respectiv și vezi dacă s-au mai plâns și alții despre ele. Eu am pățit treaba asta miercuri cu un trei numere fixe din Ilfov din rețeaua fixă Digi. Totuși telefonul m-a avertizat: scria cu roșu posibil spam.
Nu răspunde și blochează numerele. Vor renunța.
Am cautat si nimic aparent
Nu inteleg ce vor
Eu bănuiesc că mi-au dat numărul unora fie cei de la eMag - pentru că am făcut retur la un produs, fie curierul de la sameday pentru că am avut o contră cu el - nu a venit să preia returul, se simțea vinovat de faptul că mi-a adus produsul spart, și mi-a anulat cererea de retur pentru că nu m-a găsit acasă. Când totuși a venit, după ce am mai solicitat încă odată retur, l-am luat în dinți și s-a răzbunat.
Probabil ai intrat pe ceva site sau ai instalat o aplicatie si ai acceptat toate "prajiturelele" printre care accept la agenda, la numar, marketing etc.
Si daca e o rudacare te cauta? Sau cineva care vrea sa te anunte despre o ruda?
Poti raspunde, ca nu te impusca.
Bună, poate ai dat numărul unei foste iubite sau unui prieten care te încearca, sau schimbați numărul! Aruncă cartela.