| Stefan234949000 a întrebat:

Salut TPU, de 4 zile ma tot suna numere. De 6-7 ori pe zi, aveti idee de ce?
Imi este cam frica sa raspund.
Ideea este ca blochez numerele si ma suna de pe altele.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii un amic care vrea sa faca misto de tine si a dat numarul tau la ciudati a rada aia de tine, ori ai intrat tu pe diverse website-uri si aceia erau scammeri, acum sunandu-te sa-ti ofere cine stie ce deal, ca sa te prinda.

12 răspunsuri:
| Melissa890 a răspuns:

Bună, poate ai dat numărul unei foste iubite sau unui prieten care te încearca, sau schimbați numărul! Aruncă cartela.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu răspunde.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Numere de Romania sau ce?
daca sunt de Ro da un search pe google, vezi poate un call center ceva

| Stefan234949000 explică (pentru suntserios):

Sunt numere de Romania am cautat pe google dar nu am gasit nimic

| gabicoo a răspuns:

Scrie pe Google "cine sună" urmat de numărul respectiv și vezi dacă s-au mai plâns și alții despre ele. Eu am pățit treaba asta miercuri cu un trei numere fixe din Ilfov din rețeaua fixă Digi. Totuși telefonul m-a avertizat: scria cu roșu posibil spam.

Nu răspunde și blochează numerele. Vor renunța.

| Stefan234949000 explică (pentru gabicoo):

Am cautat si nimic aparent
Nu inteleg ce vor

| Madaxo97 a răspuns:

Continuă să le blochezi, până nu o să te mai sune. Sau schimbă numărul

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Eu bănuiesc că mi-au dat numărul unora fie cei de la eMag - pentru că am făcut retur la un produs, fie curierul de la sameday pentru că am avut o contră cu el - nu a venit să preia returul, se simțea vinovat de faptul că mi-a adus produsul spart, și mi-a anulat cererea de retur pentru că nu m-a găsit acasă. Când totuși a venit, după ce am mai solicitat încă odată retur, l-am luat în dinți și s-a răzbunat.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Stefan234949000):

Daca sunt nr de Ro poti raspunde ca mare lucru nu are ce sa se intample

| sweetys a răspuns:

Probabil ai intrat pe ceva site sau ai instalat o aplicatie si ai acceptat toate "prajiturelele" printre care accept la agenda, la numar, marketing etc.

Bula
| Bula a răspuns:

Cand te mai suna. da-ti telefonul la o femeie (mai curajoasa), sa intrebe ce vor.

| Dragobeta a răspuns:

Si daca e o rudacare te cauta? Sau cineva care vrea sa te anunte despre o ruda?
Poti raspunde, ca nu te impusca.