| tdy a întrebat:

De un timp ma tot gandesc Sa imi scot un telefon Pe abonament, Eu sunt pe Orange si tot am auzit vorbe de la oameni cum ca tot le măresc Prețul la sfârșitul luni. Cine ma poate ajuta? Mulțumesc.

6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

E o prostie. La Orange preturile telefoanelor sunt mai mari decat daca le-ai lua la liber. Asta in caz ca nu vrei sa-ti faci un abonament de peste 20-30 de Euro pe luna. Daca iti faci abonament mare iesi bine si cu telefonul, dar la abonamente mici nu merita. Mai bine il iei de pe Emag, Cel... Oriunde altundeva si platesti si mai putin... Nici nu te legi la cap cu un abonament degeaba.

| tdy explică (pentru CuriousStuff):

Pai am gasit abonamente la 35-40 de euro pe luna, S-ar Merita? ( Iphone 7 plus)

| CuriousStuff a răspuns (pentru tdy):

Si esti dispus sa platesti abonament asa mare in fiecare luna timp de doi ani cand cu 5-6 euro ai nelimitat aproape peste tot si vreo 1-2 GB de net?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Mai bine ia la liber unul de 4-5 mil, ii baga o cartela reincarcabila de 6 euro si are 10 giga de internet (1x 10 bonus) lunar la fiecare reincarcare cu 6 eur.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Preturile la abonamente sunt fixe, platesti in plus doar daca nu respecti limitele acestuia

| tdy explică (pentru suntserios):

Pai asa stiam si eu dar multe cunostinte tot se plang Ca le urca Suma cand vine factura la sfarsitul lunii.