Salut! Iti recomand sa iti iei un HTC Desire 510 vine cam 150 de Euro fara abonament in fine, in jur de 600-650 de lei si este un telefon exceptional, esti destul de mare are o gramada de aplicatii, 4 G tot ce iti trebuie si merg perfect multe jocuri pe el, in general sunt fan marca HTC si de aceea ti-o recomand cu incredere, nu cred ca ai nevoie de acte adica daca ti-ar trebui ceva poti vorbii inainte cu un angajat Orange/Vodafone/Telekom la ce iti trebuie in fine, numerele de telefon le gasesti pe siteul agentiei respective daca vrei ceva mai mare poti opta la Desire 820 sau care iti permiti mai mare! Salut sper ca te-am ajutat.
Nu prea cred HTC s-a facut praf rau de tot nu mai sunt asa bune acum cele mai nou cautate sunt LG. Lenovo. Samsung G. Iphone
La partea acte anul trecut lea cumparat mama telefon surorilor mele si le-a luat din germanos. Buzau si i-a cerut doar buletinil daca mama ta este angajata sa aiba si cartea de munca sau cu ce e ea angajata.La partea telefon recomand Samsung galaxy grand prime la cartela e 750 770 lei.Bafta