| xVictor a întrebat:

OnePlus 5t sau alt telefon? Eu sunt fixat pe op5T pentru ca mi-a luat ochii din toate reviewurile de pe Youtube dar in acelasi timp ma gandesc si daca e slab la calitate. Adica daca nu e de durata.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Ai nota 100.
Esti primul de pe TPU ce gandeste in achizitionarea unui telefon. Eu il am. Acum o luna l-am cumparat.
8ram si 128 memorie. E o bestie. Functioneaza perfect. Are Android 7 si cand il deschizi se actualizeaza la 8 oreo.
Nu sta pe ganduri. Sunt pe punctul de a scoate 6 insa mai scump cu vreo 100 euro si cu notch de care fanii nu sunt prea incantati.
Are dash. Incarcarea cea mai efectiva. Antutu dupa ce l.am actualizat la 8 oreo imi da 213000.
In randament a rupt in teste s8, pixel, iphone x fiind mai bun in foto si in editie video. Face id e mai rapid ca cel al lui X.
Daca te decizi pentru alt telefon actual...huawei p20 pro are cea mai buna camera si caracteristici similare. Insa de la 890 euro la 559 euro e o diferenta. Eu l.am cumparat in pagina one plus si mi.a ajuns in doua zile.
Bafta in alegere.

3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Alt telefon. Nu zic ca e rau dar la pretul asta sunt altele mult mai de calitate.

| xVictor explică (pentru kar1GaNNN):

Ca de exemplu? asta in benchmark are peste 200000... zi.mi altul mai bun, asta era intrebarea?

| OnePiece a răspuns:

Ia-l, e foarte bun. Daca iti zice cineva de S8 sau S9 tine minte ca alea au o interfata de doi lei.