anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recomandati-mi un Telefon care filmează și face poze foarte bine.Raspundeti repede va rog.

Răspuns Câştigător
| TheRealFantasy a răspuns:

Vrei sa filmeze bine?
Google Pixel 2 (poti lua versiunea XL fiindca are baterie mai mare si ecran mai mare ceea ce cred ca va afecta putin de tot rezolutia foto/video) - telefonul asta are o stabilizare optica extraordinara, a fost demonstrata si la conferinte cand a fost lansat, comparat cu cele mai bune camere de pe smartphone-uri de atunci (Samsung Galaxy Note 8 si Apple iPhone X, cred ca si LG V30) si era mult peste la stabilizare cat si la calitate video; se descurca de minune in lumina scazuta, cel putin aparent nu am avut ocazia sa testez unul dar din experiente trecute cu telefoane Google (mare parte seria Nexus) pot sa zic ca fac o treaba buna overall si la camera si performante in general;
Uite o explicatie si un video simple, dar cred ca puncteaza destul de bine de ce e mult superior la foto/video (in special video):
https://www.engadget.com/......recording/

Camere bune am vazut si pe Note8 (din nou) desi S9+ are specificatii mai bune (baterie, procesor) cu aceeasi camera, acelasi senzor, chiar si pe LG V30, Huawei P20 Pro sau Huawei Mate 10 Pro.
Ce e mai controversat asa e Apple iPhone X. Da, are o camera buna nimic de zis dar nu se compara cu nici unul din telefoanele de le-am mentionat mai sus, pretul e mult prea piperat pentru serviciile mediocre de flagship pe care le ofera telefonul. Camera e curata, nimic de zis, se misca bine, se descurca chiar foarte bine in lumina scazuta, are si un quad-flash ceea ce e foarte bine dar rezolutia lasa de dorit iar pozele/video-urile nu ies exceptional, software-ul nu e genial (e optimizat bine, dar ca si camera nu are un AI fenomenal, e mediocru); pe langa faptul ca au facut Apple niste alegeri ne-inspirate, specificatiile celelalte lasa de dorit, din nou (desi procesorul e decent, bateria e slaba, ecranul e amoled si mult mai mare decat la celelalte modele Apple care chiar daca aveau baterie slaba nu consuma atat de mult ecranul, ei acum o sa consume, si multe alte detalii mici care fac telefonul asta efectiv mediocru).
Practic platesti pentru un mar muscat. :)

6 răspunsuri:
| andeeadeea a răspuns:

Iphone si Huawei au o calitate excelenta☺

| Începătorul988 a răspuns:

Specifica si bugetul.
iPhone x pentru camera
S9 plus pentru performante/camera.

| Vladut123456 a răspuns:

Buget?

| TheRealFantasy a răspuns:

Google Pixel 2 XL pentru single camera (stabilizare optica mult peste toate telefoanele de pe piata, 4k, flash dual tone + se descurca minunat la intuneric)
Samsung Galaxy Note 8 pentru dual camera (caracteristici geniale, 4k video, stabilizare optica buna, etc.; te vei putea bucura de caracteristicile astea misto fiindca bateria si procesorul sunt foarte bune, deci la capitolul performante este greu de batut)

Desi astea sunt cele mai bune telefoane ca si camera pe 2018 sunt destul de scumpe (3000-3500 lei din magazin), poate ai un buget sub pretul astora; poti preciza la ce vrei sa fie mai exact bun (camera duala, poze/video pe lumina redusa, 4k, flash dual, selfie camera, etc.) si mai important ce buget ai fiindca sunt si telefoane mai ieftine cu specificatii de la bune in sus. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vladut123456):

Cam 9000 de lei pentru 2 telefoane

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheRealFantasy):

Bugetul nu contează. Vreau ca camera Frontal sa filmeze bine, cea din spate sa aiba 4k si stabilizare si sa filmeze și să facă poze bune in low light.