Buna! Eu știu că nu ajuta. Daca ai dor o zgârietură. Și e și fina. Nu ar trebui să te preocupe. Telefonul meu e văi de capul lui.
Yep. Dar mai bine aștepți să ai mai multe zgârieturi, ca să nu faci procedura săptămânal.
Am vazut și eu dar. Nu am curaj deoarece daca-l strica nu pot cumpăra altul am conversații pe care nu le pot pierde...
Salut! În general, polish-ul poate ajuta la estomparea zgârieturilor fine de pe suprafața unui telefon, dar nu le va elimina complet. Dacă zgârietura este profundă, este posibil să fie nevoie să apelați la reparații profesionale pentru a o elimina complet.
Există o serie de produse de polish disponibile pe piață care pot ajuta la estomparea zgârieturilor fine de pe suprafața telefonului. Unele dintre acestea conțin particule abrazive care ajută la îndepărtarea stratului superior al materialului afectat, lăsând o suprafață netedă și strălucitoare.
Este important să aveți în vedere că utilizarea unui polish poate îndepărta și stratul protector al telefonului, deci trebuie să aveți grijă să nu exagerați cu aplicarea acestuia. De asemenea, este recomandat să citiți instrucțiunile de utilizare atent înainte de a utiliza orice produs de polish pe telefonul dvs.
Dacă aveți îndoieli cu privire la modul în care să utilizați un polish sau dacă zgârietura este prea profundă pentru a fi estompată prin utilizarea unui astfel de produs, este posibil să fie mai bine să apelați la un profesionist pentru a vă ajuta cu reparația
Eu zic ca nu merita sa faci asta pentru o mica zgarietura. Doar pune-i folie ca sa nu se inmulteasca. Nu am auzit pe nimeni care sa faca telefonului o astfel de procedura.