S7 Edge, sunt fan Samsung si am fost foarte multumit de S6 Edge Plus, nu sacadeaza, pozele sunt geniale, aplicatiile merg bine.
Si in plus, Samsung si Apple sunt liderii in materie de telefoane la ora actuala
Daca ai bani, te indemn la S8, e genial.
Am un s6 edge pe care l am scapat in apa si l am facut dupa din piese, dar nu stiu sigur cat mai tine... oricum cred ca o sa aleg un 7 edge mai mult pentru rezistenta sa la apa.
Eu trec a 12 a si toti de la mine din clasa au telefoane bune (de la 1500 lei in sus) nu prea pot sa stau cu un asemenea telefon in buzunar in pus ii mai faci o poza profesorului, o editezi sau mai copiezi la materii nefolositoare (noi de exemplu dam test si la religie)
N-am vrut sa par arogant... oricum analizez inainte sa imi cumpar ceva nu imi bat joc de banii.
Am alte planuri, pe viitor vreau sa fac politehnica si daca nu-mi gasesc un job bun o echivalez si ma fac sublocotenent (am rude in mapn care ma pot ajuta ), dar mai e mult timp pana atunci.
Prietene, eu fiind singurul care a comentat inaintea ta cu tot cu exemplificari, ma simt atacat, daca tot vrei sa vorbim de varful de gama de la Samsung, S8-ul face momentan cele mai bune poze pentru un smartphone, Samsung Knox a ajuns la un nou nivel, avand posibilitatea de a-ti pune fisierele intr-un folder securizat care poate fi deschis prin date biometrice, Bixby bate de departe Siri-ul IPhone-ului si design-ul este mult superior oricarui alt smartphone, ca sa nu mai spun de senzorul de retina si de specificatii.
N- am vrut sa supere pe nimeni aceea steluta eu i-am dat-o pentru ca s-a straduit putin sa isi expuna punctul de vedere... oricum o sa- mi cumpar un 7edge in curând.
Nu e problema Doar ca m-a intrigat raspunsul lui BlackEvil, dar am vazut ca isi sustine punctul de vedere si nu vorbeste din filme, chiar daca nu sunt de acord cu el in unele privinte.
E ok man, credeam doar ca te bagi in seama aiurea dar ai avut argumente palpabile.
Eu vand si cumpar de pe OLX, am luat 2 Samsung la preturi OK si au mers ireprosabil, dar am verificat cam tot la ele, de la arsuri ale ecranului, la procesor.