| Andrei575777 a întrebat:

Salut TPU, vreau sa-mi iau un telefon prin rate pe eMag sau Altex, am 19 ani, urmează să plec în străinătate, am și bani strânși momentan, dar nu i as dat pe toți pe telefon și vreau să știu dacă pot face o rată online, pe viitor nu as avea problema să o plătesc sau ceva, telefonul pe care îl dețin momentan nu prea mai e funcțional, deja îl am de 3 ani
Deci ce vreau să știu este, dacă îmi pot lua un telefon în rate cu toate că urmează să părăsesc țara

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In rate poti lua orice cand ai servici permanent si aduci dovada ca lucrezi de cel putin 6 luni, fiind angajat permanent pe termen nelimitat.
Ce vrei tu nu este posibil si nu face sens, odata ce vei fi afara si vei avea nevoie de un abonament de telefon din tara respectiva.

| AdrianGht a răspuns:

Salutare! da poti cumpara in rate daca lucrezi undeva.
Poti arunca un ochi si pe www.pcgarage.ro pentru ca au telefoane la preturi bune si vand si in rate. Poti incerca sa iti faci un Card de credit, recomand ING.
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai un contract de munca poti face rate.
poti face si fara contract de munca pana la 4 rate pentru ca eMAG accepta rate prin cardul de debit direct.