Pune naibii 7! Windows XP e MORT si cu asta basta. Nimeni nu mai investeste timp si bani sa ofere suport pentru un sistem de operare din vremuri imemoriale. A fost el bun cit a fost, acuma e gata.
Nu ai terminat intrebarea. Presupun ca este vorba de transferul de date. Am avut XP, am W7 dar mai comod mi se parea XP-ul. Acolo putea face copierea dind calea direct. Cu W7, te invirti in jurul cozii cu copy-paste. Sau, altceva ai vrut sa intrebi?
Scuza-ma intrebarea vroia sa fie cam asa> Cand introduc cablul de date in PC iar apoi in telefon, Imi apare acea fereastra cu " Found New Hardware Wizard " cam asa bifez acele optiuni pentru a cauta un driver USB pentru hardware. Dar apoi imediat imi zici " Cannot install this hardware " Cica nu a gasit un software necesar. Tin sa mentionez : Cablu USB este original, primit odata cu telefonul. Si nu am primit nici un disc cu driver cand l-am cumparat. Cert este ca in perioada cand foloseam WINDOWS 7. Totul mergea perfect. Transfer, internet. Acum daca am XP nu ma lasa sa instalez hardware ul. O fi de la WINDOWS? Vreo setare? Vreun driver? Ma chinui de cateva zile si sincer apar firele de par alb... Sper ca ma poti ajuta. Multumesc.
Ai mare dreptate.
Xp nu este compatibil cu telefonul.este depasit, de aceea nu-l poate instala.
Pune naibii 7! Windows XP e MORT si cu asta basta. Nimeni nu mai investeste timp si bani sa ofere suport pentru un sistem de operare din vremuri imemoriale. A fost el bun cit a fost, acuma e gata.