| Idc_Mihai_1997 a întrebat:

Salut tuturor! Acum o luna, mi-am cumparat un Vodafone 785 smart 4 mini. Acesta a venit cu un set de casti si cablu de date..Inainte aveam pe PC Windows 7 ultimate, iar acum am bagat XP SP3 Deoarece mi se pare mai comod. Deci problemuta ar fi : Cand aveam windows 7 connectam telefonul foarte usor la PC, ca sa transfer poze sau mai ales pentru internet USB.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Pune naibii 7! Windows XP e MORT si cu asta basta. Nimeni nu mai investeste timp si bani sa ofere suport pentru un sistem de operare din vremuri imemoriale. A fost el bun cit a fost, acuma e gata.

4 răspunsuri:
| Nonameagain a răspuns:

Nu ai terminat intrebarea. Presupun ca este vorba de transferul de date. Am avut XP, am W7 dar mai comod mi se parea XP-ul. Acolo putea face copierea dind calea direct. Cu W7, te invirti in jurul cozii cu copy-paste. Sau, altceva ai vrut sa intrebi?

| Idc_Mihai_1997 explică (pentru Nonameagain):

Scuza-ma intrebarea vroia sa fie cam asa> Cand introduc cablul de date in PC iar apoi in telefon, Imi apare acea fereastra cu " Found New Hardware Wizard " cam asa bifez acele optiuni pentru a cauta un driver USB pentru hardware. Dar apoi imediat imi zici " Cannot install this hardware " Cica nu a gasit un software necesar. Tin sa mentionez : Cablu USB este original, primit odata cu telefonul. Si nu am primit nici un disc cu driver cand l-am cumparat. Cert este ca in perioada cand foloseam WINDOWS 7. Totul mergea perfect. Transfer, internet. Acum daca am XP nu ma lasa sa instalez hardware ul. O fi de la WINDOWS? Vreo setare? Vreun driver? Ma chinui de cateva zile si sincer apar firele de par alb... Sper ca ma poti ajuta. Multumesc.

| Idc_Mihai_1997 explică (pentru KodrutZ):

Ai mare dreptate.

| express11 a răspuns (pentru Idc_Mihai_1997):

Xp nu este compatibil cu telefonul.este depasit, de aceea nu-l poate instala.