| Florin9Florin9 a întrebat:

Salut tuturor,am nevoie de un raspuns urgent,am pe telefon aplicaţia yahoo mail (aia mov,cu plic alb cu puţin albastru)dar nu e cea mai nouă versiune, am trimis un mesaj de pe ea si vreau să stiu daca chiar s-a trimis şi va fi primit de destinatar? sau nu (din cauză că aplicaţia nu e actualizată la cea mai nouă versiune), vă rog răspundeţi doar cei care ştiţi sigur

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

S-a trimis, chiar daca aplicatia nu are ultima versiune tot a trimis deoarece este conectata la serverele yahoo, prin urmare s-a trimis, atata tot ca ultima versiune are unele imbunatatiri! Asa cum poti folosi Facebook, Youtube si alte alea pe versiunile vechi, poti folosi fara probleme si yahoo mail pe versiunea veche, va functiona! Intra in aplicatie si verifica la 'sent' daca poti, daca nu intra de pe PC si vezi la 'sent' daca iti apare ce ai trimis.

2 răspunsuri:
| Florin9Florin9 explică (pentru RB26DETT):

Am aplicația în limba română și m-am uitat la,, mesaje trimise '' și îmi apărea acolo mesajul respectiv (nu am primit nici un mesaj gen,, trimiterea a esuat'' sau,, imposibil de trimis ''

| RB26DETT a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Atunci s-a trimis!