| RockForALongLife a întrebat:

Salut tuturor celor de pe TPU! Am o mare dilema, as dori sa-mi iau un Allview, deoaree tatal meu are unul si se comporta foarte bine! Acum marea mea diema este ce ati alege intre un Allview E2 Living sau Allview Impera I! Stiu ca multi veti spune ca cel pe windows are putine aplicatii si ma va dezavantaja, insa astept opiniile voastre!

Răspuns Câştigător
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Eu ti.as recomanda Allview E2 Living. Il are o cunostiinta si este super ok:d. Eu am Allview a5 Quad si la fel, este ok. Alegerea iti apartine.

9 răspunsuri:
| bonico a răspuns:

Salut,
Uite un posibil raspuns in linkul urmator >>>>>
http://videotutorial.ro/......ial-video/

| TacaPaca a răspuns:

Primul e bun. Se misca mult mai bine. E parerea multora nu doar a mea. Poti sa mai cauti review-uri pe net.

| RockForALongLife explică (pentru bonico):

Allview Impera I are memoria ram peste 1000 si asta m-a influentat un pic, deaorece pe smart cel vechi se incarca foarte repede vreo 3 aplicatii si gata se bloca se incalzea chestii de astea

| RockForALongLife explică (pentru TacaPaca):

Poti sa-mi dai niste linkuri?

| RockForALongLife explică (pentru ÁnΌMŀŠ):

Bunelul si mosul meu au Allview Impera I si sunt foarte multumiti de ele, ba chiar l-am incercat si eu, umplindu-l cu aplicatii si rula foarte bine

| ÁnΌMŀŠ a răspuns (pentru RockForALongLife):

Ei at e ok, cumperi ce ti place tiehappy

Multumesc de ajutor oricum am dorit sa vad si opiniile voastre fiind printre primele modele Allview cu windows nu risc, mai bine mai astept)))))

| ÁnΌMŀŠ a răspuns (pentru RockForALongLife):

Mersi pentru fundita! Daca mai te pot ajuta cu ceva, imi spui!winking

Ok numaidecit! : D