| ymzil080 a întrebat:

Salut.voi ce ati alege intre iphone 5s si Samsung s5?

Răspuns Câştigător
| vlad89c a răspuns:

Samsung S5 cu siguranta. E mai puternic, rezistent la apa, ecran mai mare => experiente de joc sau film mult mai bune, si arata mai bine.
La Apple platesti marca, nu produsul.
Deci Samsung S5 cu toata increderea.

18 răspunsuri:
| AlexL28 a răspuns:

S5 pentru ca e mai nou, cel care se va confrunta direct cu el va fi Apple Iphone 6, din toamna, dar eu recomand LG G3 oricum big grin

| Codrut_Alexandru_1999 a răspuns:

Samsung s5 deoarece este mult mai performant si mai nou decat actualul iphon
succes e alegerea ta nu a mea

| vlad89c a răspuns (pentru AlexL28):

laughing Nici nu stiam ca a aparut G3. Mai este si G Flex care arata super big grin

| AssaSinNKidD a răspuns:

Samsung S5

| AlexL28 a răspuns (pentru vlad89c):

Pai inteleg, asa sunt majoritatea, nu aprofundati deloc piata sa vedeti daca mai e ceva de calitate pe langa marcile mult prea cunoscute si supra evaluate, G3 s-a lansat pe 27 mai si va disponibil in Romania undeva prin iulie probabil, oricum, telefoanele momentului sunt
Samsung Galaxy S5
LG G3
Sony Xperia Z2
HTC One M8,
dar dupa parerea mea, daca ai deja un smartphone capabil, nu se merita upgrade-ul la acestea, tehnologia de pe ele nu este cu mult superioara celei de anul trecut, eu de abia astept sa vad flagshipurile anului viitor, cu CPU si GPU cu adevarat mai bune, dar asta doar daca ai deja un telefon bun, gen HTC one, LG g2, xperia z1 etc

Sunt curios ce magarie mai scoate Apple. Am vazut ''spoilere'' cu 5.5 inch, sau fara butoane, cu sticla pe margini. rolling on the floor De la iphone 5 se tot spune ca o sa fie transparent.

Deja sunt poze cu el mai mult decat sigure, nu oficiale, dar sigure, uite niste linkuri:
http://www.gsmarena.com/......s-8807.php
http://www.gsmarena.com/......s-8799.php

| Aniquel a răspuns:

Note 3.

Da, astea le-am vazut si eu.
Dupa 3 generatii de galaxy de la Samsung si-au dat si ei seama ca au nevoie de un display mai mare (nu cu 0.2 inch ca cele de la o versiune cu care ne-au obisnuit) ci ca cele de la Samsung.
Mie tot urat mi se pare ori cum laughing

Si mie, imi placea Iphone, dar dupa ce a murit Steve Jobs mi se pare ca a devenit un telefon oarecare, superficial, si cu atat mai mult acum, cand vor sa distruga toata traditia, daca Jobs mai traia nu lasa sa se intample asta
ps: daca tie nu iti place deloc, dar deloc Apple Iphone, atunci te inteleg, nici mie nu imi placea pana de curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S5.

| OnuOnulică a răspuns:

Samsung Galaxy S5.

Mai au si restrctiile lor cu Bluethoot pe care nu le inteleg deloc...

Asta, dar si altele dovedesc ca Jobs a vrut ca IOS sa fie un sistem inchis, dar e posibil ca Iphone 6 sa fie diferit, as fi vrut sa citesc mai mult despre noul IOS 8, dar din cate am citit am inteles ca tot "inchis" va ramane

| kurinkita a răspuns:

Samsung nu imi mai achizitionez pana nu se trezesc si ei sa mai scoata din tot bloatware-ul lor imbecil care impanzesc toate produsele lor si pe Apple nu dau 2 bani, doar hype exagerat si produse meh.

Cel mai bine ma orientez in momentul de fata pe un OnePlus One sau un Nexus 5, de departe net superioare cand vine vorba de user experient, suport si performante.

Ma doare la fart ca S5 imi poate lua pulsul sau ca are detector de amprenta sau ca 5S pot sa-l deblocehz cu sfarscul.

Doresc un telefon performant, practic, cat mai putin incarcat cu toate porcariile de customizari si aplicatii de la producator si de departe OnePlus One si Google Nexus indeplinesc aceste criterii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S5.

| toofabforyou a răspuns:

IPhone 5S.il am deja si sunt foare multumita de el happy

Întrebări similare